Formulario de descarga

Los campos marcados con * son obligatorios.

Dones que parlen de dones

Compartir:
Fecha:
Marzo 2021
Tipo de recurso:
Recursos educativos
Temática:
Cadenas globales de cuidados, Derechos humanos
Público destinatario:
Educadoras y educadores

Visibilitzar la presencia de dones, nomenant-les i reconeixent el seu paper a la història i a l’actualitat, és part del compromís d’InteRed amb la coeducació, des d’una mirada de ciutadania global. 

Aquests relats gràfics ens apropen a la realitat de les dones a Bolívia, República Dominicana i Guatemala, a través de les vides de Bartolina Sisa, relat que ens arriba amb paraules de Teresa Canaviri, activista dels Drets dels Pobles Indígenes, de les Germanes Mirabal  que ens fa arribar de una de les seves descendents –Minou Tavárez- i de les Àvies de Sepur Zarco, dones mayas q’eqchi  que van portar el seu cas als Tribunals aconseguint una sentència històrica. 

 

Acompanyats d’una guia didàctica per facilitar el treball amb infants i joves, us animem a difondre’ls i a fer-ne ús dels mateixos per tal d’abordar la prevenció de violències masclistes i la construcció de Ciutadania Global. Trobareu més informació a aquest enllaç de la nostra web, on podeu descarregar les publicacions en ambdós idiomes. 

Aquesta edició en català ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, en el marc dels projectes d’Aprenentatge Servei que estem desenvolupant. Amb aquesta publicació, commemorem des de la Delegació de Catalunya el mes de Març, el mes de les Dones.